Karlskoga Kattcafé

Pälsiga gänget

Det här är Bagheera, vår smoke egyptisk mau, född här på hotellet. I det forntida Egypten dyrkades maus som gudar, ett arv som de inte har glömt än idag.
Detta är John, han är en silver egyptian mau, en ras som vi föder upp här på hotellet. Ibland kan han vara lite blyg, men när han känner sig bekväm älskar han gos.
Låt mig presentera Aurora. Hon är en underbar ragdoll som vi adopterade som en hemlös katt, nu är hon en del av vår familj och njuter av sitt för alltid-hem hos oss.
Här är Abraham de Lacy Giuseppe Casey Thomas O'Malley, även om många gäster helt enkelt kallar honom för Thomas eller O'Malley, mycket till hans ogillande. Han är en renrasig klassisk lilamaskad siames, född här på hotellet. Och om du gissade rätt, så är hans bror ingen annan än Peppo.
Låt mig presentera Mowgli, en av de yngre i gänget. Mowgli kom till oss som en hemlös kattunge och vi kunde helt enkelt inte motstå hennes charm, så vi bestämde oss för att ge henne ett för alltid-hem.
Träffa Peppo, uppkallad efter en karaktär från "Aristocats". Han är en renrasig chokladmaskad klassisk siames, född här på hotellet.
Möt "Teddy Bear," en brittisk korthår. Som namnet antyder, har denna ras sitt ursprung i Storbritannien. Den brittiska korthårskattens historia började troligen när katter som romarna tog med sig till Storbritannien korsades med de inhemska gatukatterna, vilket ledde till utvecklingen av denna unika ras. Till en början var de mycket vanliga som gatukatter i Storbritannien.
Det här är Garfield, en charmig röd huskatt som älskar att gosa och leka. Kul fakta: cirka 80% av röda katter är hanar!